Investeer in een groene economie

Sámen voor de toekomst

Inmiddels is het voor investeerders wel duidelijk, een goed rendement komt uit de toekomst en moet duurzaam zijn. Een portefeuille kan niet meer zonder een groen, duurzaam project dat voldoet aan zowel de maatschappelijke normen als wel aan een goed rendement.

Met GreenTix hebben we een platform ontwikkeld dat de zakelijke markt en al haar klanten dient. Het heeft daardoor een return of investment voor elke klant EN consument of GreenTix Ranger.

Omdat de opwarming van de Aarde en klimaat een wereldwijd probleem is, zullen we met GreenTix in de toekomst ook wereldwijd stappen zetten. De wens is om alle landen ter wereld, alle volken en culturen mee te laten doen. Met deze miljoenen mensen kunnen we het verschil maken en een grote bijdrage leveren aan de NGO’S die met ons bomen planten om grote stappen te kunnen maken voor het klimaat.

Om deze stappen te realiseren hebben we kapitaalkrachtige investeerders nodig, die zich zorgen maken om de toekomst van de Aarde, die bij willen dragen aan het klimaat en een goed en duurzaam rendement zoeken met enorme mogelijkheden.

Compenseer CO2

en plant bomen

Sluit uw bedrijf aan bij GreenTix

Wil je graag meer weten, of wil je je bedrijf aansluiten bij GreenTix? Neem contact met ons op, of vul hier je gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

info@greentix.org