MeerBusiness Duin- en Bollenstreek

Helpt bij klimaatbeleid

Wij Dragen Bij

Net als veel andere bedrijven heeft MeerBusiness duurzaamheid en een verantwoord klimaatbeleid hoog in het vaandel staan.

Tijdens de vele MeerBusiness netwerkbijeenkomsten wordt naast de vanzelfsprekende businessadviezen ook het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen van bedrijven en instellingen volop besproken. Daardoor zetten veel van onze members zich inmiddels vol enthousiasme in voor een duurzamere Duin & Bollenstreek.

Onlangs ging MeerBusiness de samenwerking aan met GreenTix om nog meer te helpen bij de CO2-compensatie en verdere klimaatverandering een halt toe te roepen.

Aangesloten sinds: februari 2022

2.500 GreenTix uitgedeeld

17 bomen geplant

17.000 kilo CO2 gecompenseerd

Help Ook Mee

Scan deze QR-code bij de bijeenkomsten van de MeerBusiness Duin- en Bollenstreek en maak een GreenTix Rangersaccount aan. Dan ontvangt je de MeerBusiness GreenTix in je wallet en compenseert daarmee de CO2-uitstoot van je bezoek aan MeerBusiness Duin- & Bollenstreek.
CO2 Compenseren

GreenTix is een nieuw platform dat bedrijven en personen verbindt om hun CO2-uitstoot te compenseren met een groene crypto.

Als MeerBusiness member of nieuwsbrieflezer kun je vanzelfsprekend ook GreenTix Ranger worden en GreenTix sparen bij bedrijven. Per 140 GreenTix planten de aangesloten NGO’s een boom. Zo kun je op een makkelijke manier bijdragen aan een beter klimaat. MeerBusiness begint, door je alvast 10 GreenTix te geven om mee te starten.

BoomProjecten

Wij planten Bomen

Wij compenseren CO2-uitstoot  door onder andere het planten van bomen in Suriname, Tanzania, Nederland en op Sumatra.

Weg naar Zee, Paramaribo, Suriname, Zuid Amerika

Kilwa Masoko, Tanzania, Afrika

Sumatra, Indonesië, Azië

Landgoed Prattenburg, Utrechtse Heuvelrug, Nederland, Europa

Weg naar Zee, Suriname

Kilwa Masoko, Tanzania

Sumatra, Indonesië

Landgoed Prattenburg, Nederland

Meer bijdragen? Word Ranger!

Wil jij graag meer doen voor onze wereld? Jezelf binden met mooie verhalen uit het Rainforest? Je CO2-footprint uitrekenen en compenseren? Betrokken zijn bij de wereld van onze kinderen? Word Ranger!