Lely op weg naar Zee

Suriname

Wij Dragen Bij

Wij zijn met ons bedrijf partner van GreenTix, die een onderdeel zijn van ons duurzaamheids- en klimaatbeleid. Bij de afname van de kartonnen drinkbekers van Beautiful Cups compenseren we CO2 door middel van GreenTix en het planten van bomen op verschillende plekken in de wereld. Bekijk op deze pagina wat dit project inhoudt en hoe jij kan bijdragen.

Wij zijn aangesloten bij GreenTix en Beautiful Cups.

Onze CIjfers

Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen. Benieuwd wat wij hebben bereikt? Bekijk hier onze actuele cijfers.

GreenTix uitgedeeld

Bomen geplant

Kilo CO2 gecompenseerd

Help Ook mee

Haal

Gebruik onze bekers van FSC-papier.

Herbruik

Herbruik je beker tot maar liefst 3x.

Deponeer

Deponeer de lege beker in de speciale afvalbak.

Recycle

Je beker wordt gereycled tot nieuwe papieren items.

Draag bij

Zo draag je eenvoudig bij aan een beter klimaat.

Recycle Zo

Heb je genoten van je koffie? Nadat je je recylebare koffiebeker minimaal drie keer hebt gebruikt, is het heel belangrijk dat je je bekertje leeg in de juiste afvalbak deponeert. Waarom? Dat leggen we je graag uit! Onze vrienden van Renewi en Wepa maken gerecyclede papieren producten van jouw gebruikte koffiebeker. Denk bijvoorbeeld aan toiletpapier en papieren handdoekjes.

Jouw Beker

Al onze bekers zijn gemaakt van hoowaardig FSC-gecertificeerd karton. Door de speciale coating kun je de beker uitspoelen en hergebruiken. We werken samen met afvaldienstverlener Renewi, die het karton scheidt van de coating. Het resultaat is een pulop die onze partner in de papierindustrie, Wepa, als grondstof gebruikt om onder andere toiletpapier te maken.

Onze partners:

Project Weg naar Zee

Wij planten Bomen

Wij compenseren CO2-uitstoot door onder andere het planten van bomen in Suriname, Tanzania, Nederland en op Sumatra.

Weg naar Zee, Paramaribo, Suriname, Zuid Amerika

Weg naar Zee, Suriname

Meer bijdragen? Word Ranger!

Wil jij graag meer doen voor onze wereld? Jezelf binden met mooie verhalen uit het Rainforest? Je CO2-footprint uitrekenen en compenseren? Betrokken zijn bij de wereld van onze kinderen? Word Ranger!