Doe eens duurzaam!

Aangesloten sinds: mei 2022

3.360 GreenTix uitgedeeld

24 bomen geplant

24.000 kilo CO2 gecompenseerd

FMN compenseert de CO2uitstoot van FMN Connect XL – en jij wint!

Bij Facility Management Nederland (FMN) staat duurzaamheid en een verantwoord klimaatbeleid hoog in het vaandel. De facilitaire omgeving waarin onze leden en partners zich bevinden, kan nog meer stappen zetten om de gezamenlijke duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren. Veel van onze leden zetten zich al vol enthousiasme in, voor een duurzamere omgeving.

Vorig jaar kon het FMN Connect XL congres helaas door de coronamaatregelen niet doorgaan. Dat halen we nu extra in met de FMN Connect XL congres: Maak(t) de Verbinding Xtra Xtra Large! op 19 mei 2022 in de Mauritskazerne in Ede. Waar leden, partners en andere geïnteresseerden een dag voorgeschoteld krijgen bomvol inspiratie, boeiende sprekers en netwerkmogelijkheden.

FMN verbindt

FMN gaat een nieuwe verbinding aan met de natuur, om de Co2 uitstoot van dit congres te compenseren. Om een actieve bijdrage te leveren om klimaatverandering af te remmen. Dit doen wij samen met GreenTix.

Co2 Compenseren

GreenTix is een nieuw platform dat bedrijven en personen verbindt om hun Co2-uitstoot te compenseren met een veilige groene crypto.

Als FMN-lid kan je tijdens dit congres GreenTix Ranger wordenen beginnen met sparen van groene crypto. Bij bezoeken aan andere evenementen of acties van andere bedrijven waar GreenTix bij betrokken is, kan je door blijven sparen om je eigen Co2 uitstoot op een mooie manier te blijven compenseren. Heb je 140 GreenTix punten behaalt, dan planten aangesloten NGO’s ( niet-gouvermentele organisatie) 1 boom. Zo kun je op een makkelijke manier ook zelf bijdragen aan een beter klimaat. FMN begint, door je alvast 1 GreenTix te geven om mee te starten, als je je aanmeldt via de QR-code die je op de beurs kunt scannen.

Wereldprimeur

Tijdens FMN Connect XL congres verloten we 4 prijzen onder de bezoekers die zich aangemeld hebben als Ranger: een gouden, zilveren, bronzen en platina CarbonCard. Je kunt de GreenTix van deze CarbonCard toevoegen aan jouw persoonlijke tegoed, of je geeft de CarbonCard weg als cadeau aan iemand anders! FMN verbindt zich graag met de natuur en gaat als eerste Nederlandse organisatie de eerste CarbonCards uitdelen!

Wordt nu GreenTix Ranger!

Scan de QR-code en maak een GreenTix Rangersaccount aan. Om ook persoonlijk een bijdrage te leveren aan compensatie van jouw Co2 uitstoot. Na het bevestigen van je account ontvang je de FMN GreenTix in je crypto portemonnee! Doe je ook mee in het compenseren van jouw Co2-uitstoot aan dit FMN Connect XL congres?