Disclaimer

 

Disclaimer

Op het gebruik van deze website www.greentix.org zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Als je gebruik maakt van deze website, gaan we ervan uit dat je kennis hebt genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze hebt aanvaard.

Gebruik van informatie

GreenTix streeft ervaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, staat GreenTix niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. GrerenTix aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen de GreenTix en de gebruiker van de website ontstaan.

E-mail

GreenTix garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met GreenTix te corresponderen, accepteert u dit risico.

Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. GreenTix heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. GreenTix aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties en uitingen van GreenTix zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook worden verveelvuldigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat GreenTix daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

GreenTix

De GreenTix CarbonCoin is niet gebaseerd op blockchain technologie (zoals bitcoin of etherium) en mag ook op geen enkele wijze zo worden gezien. De GreenTix CarbonCoin is een digitale eenheid gebaseerd op Co2 Compensatie, beveiligd met encryptie waardoor iedere GreenTix een uniek nummer heeft (hash). Er kunnen oneindig GreenTix worden gemaakt met evenveel crypto codes (hashes). Greentix hebben een vaste aankoopprijs van 5 eurocent en vaste CO2-compensatiewaarde van 7,15 kilo. GreenTix kunnen alleen overgedragen worden aan andere Rangers binnen het platform, ze kunnen niet verhandeld worden. De missie van GreenTix is bomen planten waar ook ter wereld en mensen te verbinden waar ook ter wereld met die missie. De servers die worden gebruikt staan in Europa en draaien uitsluitend op wind en/of zonne-energie en worden gekoeld gekoeld met gerecycled water. Door deze en andere maatregelen is het datacenter CO2-neutraal.

Eigen CO2-uitstoot compenseren

Wilt u de CO2-uitstoot van uw bedrijf, een project of een product compenseren? Neem contact met ons op, dan zoeken we een passende manier.